Om oss

Vad är DeeliOo?

DeeliOo är en plattform där du kan Byta, Köpa & Sälja dina sportprylar.

Vi har en bytesfunktion som är unik på marknaden och vår vision är att vi tillsammans med er kommer främja idrottslivet i Sverige. Vi vill att fler barn ska kunna idrotta och framförallt idrotta längre.

Bakgrund

DeeliOo grundades 2012 av Jens Karlsson och Andreas Holmqvist. Båda är aktiva inom idrotten och har spelat allt från fotboll, innebandy, bandy och hockey. De har gedigna idrottserfarenheter! Jens från ishockey i Div 1 och Andreas Holmqvist har över 400 matcher i SHL och har fått äran att vara med och ta hem ett VM-Guld -06 i ishockey för Sverige med Tre Kronor.

Det har inte alltid varit en självklarhet med ny utrustning, knappt med en hel, för dessa herrar. Och det var stundtals svårt att kunna uppgradera sig. Deras idé kommer ifrån det, tänk om vi kunde byta våra gamla saker med varandra. Vad det skulle främja idrottandet och även hjälpa dem som inte har pengar i överflöd. Idrott ska inte vara en klassfråga. ”Man fick ärva grejer från brorsan” säger Andreas.

Jens och Andreas har utvecklat idéen sedan starten och idag består DeeliOo av deras unika Bytesfunktion och även Köp & Sälj funktioner. Vi lever i ett samhälle där tid är pengar och där mycket görs över internet. DeeliOo är därför även integrerat med sociala medier, där användarna kan logga in och registrerar sig via sina redan befintliga konton på Facebook, prata direkt med varandra, och även kunna dela sina vänners annonser så de når flera.

 

”One mans trash is another mans treasure, what he don’t appreciate the next man will” – Unknown

Topp